Ångfärjepartiet

- det lyssnande partiet!


Fr o m den 15 augusti står vi på Stortorget och Mäster Palms plats med informationsbord. Säkrast mellan 12-15 varje dag fram till valet.

Här säljer vi:
1. Medlemskap 100 kr (500 kr för mandatperiod och 1000 för evigt), T-shirt till på köpet.
2. T-shirt 50 kr
3. Lotter 20 kr (målsättning att sälja 100 lotter per dag). Vinster idrottsbiljetter och kaffe
4. Köp 5 lotter, få en T-shirt till på handeln
5. Vi samlar in namn för en folkomröstning. Hjälp oss gärna att samla in. Målsättningen är att få in minst 100 namn per dag från 15 aug - 13 sept,
7. Vi delar ut infoblad och valsedlar
8. Information om vårt Torgmöte den 6 september.
9. Vi ber att folk lånar pengar till vår valkampanj Valsedlar och informationsblad som skickas till alla hushåll kostar mycket pengar. Information
10. Be folk att engagera sig på valdagen, stå i vallokal. Komma på valvakan.
11. Informera om nätinsamlingen, be folk att prata med vänner och bekanta och förklara varför man skall rösta på Ångfärjepartiet. Släktingar, vänner och bekanta.

Under Hx, den 29/8 - 31/8 har vi inte tillstånd att stå på torgen. Vi får då ambulera, men har vårt mötesställe vid "politikerbyn" i stadsparken. Kom gärna och samla namn. Det är jättemycket folk ute!Vår målsättning är att många helsingborgare röstar på oss. Då kommer vi, tillsammans med övriga nej-partier att få en ledande roll i kommunpolitiken och kan stoppa kongressbygget på Ångfärjetomten. Vi kommer att bjuda in alla helsingborgare till en medborgardialog. Det gjordes redan 2008 och alla ville då att Ångfärjetomten skulle användas för alla Helsingborgares fromma.
Vi kommer att vaska fram förslag som alla Helsingborgare kan acceptera. En folkomröstning , med två ”bra förslag”, skall sedan avgöra frågan. När vi kommer fram i slutet av mandatperioden 2018 bör frågan vara avgjord.

Vi kommer att aktivt lyssna på befolkningen genom att
- arrangera möten ute i bostadsområdena.
- alla skall kunna skicka in förslag som sedan skall presenteras på vår hemsida
- ha medlemsomröstningar på vår hemsida. De förslag som folk vill föra fram kommer vi sedan att ta upp i fullmäktige för beslut och förverkligande.

De andra partierna agerar hela tiden uppifrån och lyssnar inte på vad folk vill. Vi kommer att vara folkets röst i kommunen!Två väljare:

- Jag har alltid röstat med Socialdemokraterna. Tyvärr måste jag tänka om när det gäller kommunalvalet 2014, på grund av sossarnas inställning till vad som skall ske på Ångfärjetomten. Om de inte ändrar inställning i denna fråga måste jag rösta på något annat parti. Men problemet är att jag inte vill rösta på mp, v och inte på Sd. Här kommer Ångfärjepartiet väl till pass i kommunalvalet! Sedan kan jag rösta åt vänster i riksdagsvalet

- Jag har omväxlande röstat på folkpartiet och moderaterna. Det går inte denna gång eftersom de vill riva och flytta Ångfärjestationen. Men, jag vill inte rösta på något vänsterparti och absolut inte sverigedemokraterna. Då röstar jag på Ångfärjepartiet detta år i kommunalvalet!Vi hoppas att du vill engagera dig. Vi behöver många valarbetare!

Kontakt : Rune Celvinsson, Norrlyckegatan 9, 254 75 Ödåkra
0705-898674, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Design av Intendit Webbyrå